Voor adviseurs & financiers

BlueSuit kan de inhoud en levering van rapporten volledig afstemmen op uw wensen of die van uw klanten. Ook kunt u onze standaardrapporten aanbieden aan uw klanten via uw eigen website of platform.

BlueSuit Confectie

Bij deze samenwerkingsoptie kunnen uw klanten via een knop of pagina binnen de klantomgeving van uw website BlueSuit standaard rapporten bestellen.

Bij elke bestelling ontvangt u een signaal dat u uw klant een vervolg kunt bieden aan uw dienstverlening. Dit kan aan de hand van het rapport zoals dit door de klant is besteld of wanneer uw klant assistentie nodig heeft. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

BlueSuit Couture

Couture is de benaming voor ons maatwerkaanbod. Dit omvat rapporten die inhoudelijk worden toegesneden op uw behoefte.

Daarnaast is volledige digitale integratie in uw klantproces mogelijk. Denk hierbij aan geanonimiseerde verwerking van klantgegevens of een portaal voor uw eigen accountmanagers. Uw onderneming bepaalt zelf de prijs voor uw klanten. Al dan niet via een abonnement. Ook kunt u BlueSuit-rapporten onder uw eigen label aan uw klanten leveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze methodiek

Over de methoden en technieken die nodig zijn om de waarde of financieringsbehoefte van bedrijven te bepalen, wordt veel beweerd. Artikelen over dit onderwerp zijn ingewikkeld; de theorie is weliswaar complex maar wel eenduidig. BlueSuit volgt deze theorie strikt bij het ontwikkelen van de algoritmes die basis vormen voor onze rapporten. Daarbij schuwen we niet om de theorie aan te vullen en verder te verrijken. Lees meer…